1. Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση του site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies μας. Να μάθω Περισσότερα.

Ο Καπετάνιος (Pirate) έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι.

Συζήτηση στο 'Επί παντός επιστητού' που ξεκίνησε από τον/την Gregori, την 10 Νοε, 2020.

Παρακολούθηση:
Αυτό το θέμα παρακολουθείται από 7 χρήστες.
 1. Offline

  Gregori Ομάδα Διαχείρισης

  Αγαπητοί φίλοι… Έχω μία δυσάρεστη είδηση.
  Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο φίλος μου, ο δάσκαλος μου, ο κατά πολλούς “Καπετάνιος” Γιώργος Βαρβαγιάννης (Pirate).
  Ήμουν εγώ, πριν από 14 χρόνια, που κάλεσα πρώτος τον Καπετάνιο στο φόρουμ του Μοναχού, έχοντας διαβάσει ένα άρθρο του στο ιντερνετ για την εξισορρόπηση δικτύων, για να μας πει την γνώμη του πάνω σε ένα θέμα που συζητούσαμε τότε.
  Νομίζω με την παρουσία του, τις γνώσεις του, το κέφι του και με τον τρόπο γραφής του, εκτίναξε τα φόρουμ, γράφτηκαν σπουδαία πράγματα, διαδόθηκε η γνώση, και για πολλά χρόνια το φόρουμ ήταν μία πηγή συντροφικότητας και γνώσης για πολλούς από εμάς.
  Προσωπικά με τον Κάπτεν συνδέθηκα πολύ, τον αγαπούσα σαν φίλο μου και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.
 2. Offline

  alto Moderator

  Μεγάλη απώλεια, όλοι θα τον θυμόμαστε, ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
  Στον/την Gregori αρέσει αυτό..
 3. Offline

  nyannaco Ομάδα Διαχείρισης

  Ο χώρος σίγουρα έχασε έναν εξαίρετο επαγγελματία και δάσκαλο, μερικοί που είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε από κοντά χάσαμε και ένα πολύ αξιόλογο φίλο.
 4. Offline

  dipoli Ομάδα Διαχείρισης

  Πρωσωπικά αρνούμαι ακόμα να το πιστέψω. Είναι για μένα πρότυπο ανθρώπου πρωτίστως και μηχανικού δευτερευόντως. Τυχεροί όσοι τον γνωρίσαμε και ζήσαμε μαζί όμορφες στιγμές συζητώντας.
  Τον θυμαμαι να βγαζει τον στυλο και το κομπιουτερακι που ειχε παντα μαζι και να γεμιζει με πολύτιμες γνώσεις τα χάρτινα τραπεζομάνδηλα στις ταβέρνες που βρισκόμασταν. Η συζήτηση ήταν τόσο ενδιαφέρουσα που πάντοτε τα γκαρσόνια έκλειναν τα φώτα για να φύγουμε, πάντα τελευταίοι, όμως εμείς συνεχίζαμε την κουβέντα απ'έξω, όσο κρύο και να έκανε.
  Δυστυχως δε θα ξαναγινουν αυτα... Ειμαστε ολοι φτωχότεροι....
 5. Offline

  Valo Μέλος

  Μπορεί να μην είχα την τιμή να τον γνωρίσω , να συζητήσω ή να βγώ μαζί του , αλλά τα άρθρα του που έχω διαβάσει , τα υπολογιστικά του εργαλεία που έχω χρησιμοποιήσει και η γνώση που απέκτησα παρακολουθώντας τον , θα ήταν άδικο να πω πως δεν τον ξέρω...
  Τον ευχαριστούμε για όλη την γνώση που μας προσέφερε .
  Καλή αντάμωση αδερφέ..
  Στον/την Gregori αρέσει αυτό..
 6. Offline

  Petbath Μέλος

  Αργησα πολύ να το δώ:(.
  Δεν μπαίνουμε πια και πολύ συχνά...
  Καλό ταξίδι captain, ευχαριστούμε για όλα όσα μας έδωσες απλόχερα.
  Στον/την Gregori αρέσει αυτό..
 7. Offline

  The Player Νέο Μέλος

  Νοιώθω την ανάγκη να καταθέσω και εγώ τον φόρο τιμής μου έστω και τώρα καθυστερημένα που το έμαθα. Τέτοιοι άνθρωποι δείχνουν ότι υψηλές αξίες όπως ευφυΐα, εργατικότητα, προσφορά, αξιοπρέπεια, μπορεί και γεννά η κοινωνία ακόμα και σε περιόδους παρακμής και αυτό είναι ένα πολύτιμο μάθημα: Το καλό νικάει πάντα το κακό.

Κάνε Share αυτή τη σελίδα