1. Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση του site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies μας. Να μάθω Περισσότερα.

Σύντομη Παρουσίαση

Συζήτηση στο 'Ποιοί Είμαστε' που ξεκίνησε από τον/την Ομάδα Διαχείρισης, την 5 Ιουν, 2013.

 1. Offline

  Ομάδα Διαχείρισης Ομαδα Διαχείρισης forum

  Μία ομάδα από τους βασικούς συγγραφείς των τελευταίων χρόνων του forum στον ιστότοπο: www.monachos.gr/forum στο οποίο γράφτηκαν σημαντικά Μηχανολογικά και τεχνικά άρθρα αποφάσισε να προχωρήσει στην δημιουργία ενός forum αναβαθμισμένου με σημερινές τεχνικές και να συνεχίσει την συγγραφική της δουλειά όπως και πρώτα στο νέο αυτό περιβάλλον.

  Σε αυτά τα πλαίσια πιστεύουμε ότι το φόρουμ πρέπει να συνεχίσει την πορεία του χωρίς να είναι εξαρτώμενο από οποιοδήποτε άμεση εμπορική δραστηριότητα, να συγκεντρώσει, διατηρήσει και αναδείξει την πολύτιμη πληροφορία που έχει καταγραφεί κατά καιρούς από τους συμμετέχοντες, αλλά και να βρίσκεται στις επάλξεις της εξέλιξης και της εφαρμογής της τεχνολογίας διατηρώντας ένα υψηλό θεωρητικό υπόβαθρο κάνοντας το πλήρως κατανοητό και εφαρμόσιμο σε πρακτικά καθημερινά θέματα.
  Το παρόν φόρουμ αποτελεί αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και συμμετοχής κάτι που πιστεύουμε ότι διασφαλίζει την ουδετερότητα αλλά και την μακροπρόθεσμη επιτυχία του.

  Για να το καταφέρουμε χρειαζόμαστε τη συμμέτοχη όλων.

  Αυτοί είμαστε και σ' αυτά ευελπιστούμε και προσδοκούμε στο ενδιαφέρον σας ώστε να συνεχίσουμε να γράφουμε.
  Στους/στις jalapeno, Tankerman, seismic και 2 άλλους αρέσει αυτό.

Κάνε Share αυτή τη σελίδα